Files.com sold out for 750,000$ to Name Ninja

Files.com sold out for 750,000$ to Name Ninja

Reporting on domain sales in Sedo's Domain market for the week between 10 and 16 december 2018.   The week between 10 and 16 december 2018 was the week of the ultra-premium domain name Files.com. The purchase of Files.com for the 6-figures value of 750,000$ is the elephant transaction leading the sales chart of the week. [...]Read More »
Name Ninja blen Files.com për 750,000$

Name Ninja blen Files.com për 750,000$

Raportim mbi shitjet në tregun e domaineve të sedo për javën midis 10 dhe 16 dhjetor 2018.   Java midis 10 dhe 16 Dhjetor 2018 ishte java që u dominua nga domain-it ultra premium Files.com Transaksioni 6-shifror i Files.com kryeson tabelën e transaksioneve të javës, me vlerën gjigande prej 750,000$. Për herë të fundit, Files.com […]

Read More »
Hostimi i përbashkët vs VPS: Zgjedhja më e mirë për kompanitë e vogla?

Hostimi i përbashkët vs VPS: Zgjedhja më e mirë për kompanitë e vogla?

Si të përzgjedhim midis hostimit të përbashkët dhe VPS Cila është diferenca ndërmjet hostimit VPS (virtual private server) dhe hostimit të përbashkët (shared hosting)? Në këtë postim dëshirojmë  t’ju ndihmojmë të identifikoni paketën e duhur për një biznes të vogël. KISSmetrics raporton se 47% e konsumatorëve kërkojnë që faqet web ta kenë kohën e ngarkimit [...]Read More »
Raport i përjavshëm shitjesh nga 19 në 25 Nëntor-Bie ritmi i shitjeve të Sedo

Raport i përjavshëm shitjesh nga 19 në 25 Nëntor-Bie ritmi i shitjeve të Sedo

Raporti i Sedo përmban shitjet e domain-ve nga 19 Nëntori në 25 Nëntor. nfc.com kryeson tabelën, me vlerë 68,200 EUR. Vijojnë 6 listime të tjera, po ashtu 5-shifrore (për vlerën në dollar). eking.com u shit për 28,000$, manal.com për 26,684$, kanso.com për 12,000$, skyorganics.com për 11,500$, thrivelabs.com për 11,000$, and reciclajes.com për vlerën e 9,000 EUR. Në listë hasen edhe disa […]

Read More »
Weekly Report from November 19 to November 25-Sedo sales slowing down

Weekly Report from November 19 to November 25-Sedo sales slowing down

This Sedo Weekly Sales Report covers domain sales from November 19 to November 25. nfc.com is leading the chart. It sold for 68,200 EUR and is followed by six other listings, also hitting 5-figures value in USD. eking.com sold for 28,000$, manal.com for 26,684$, kanso.com for 12,000$, skyorganics.com for 11,500$, thrivelabs.com for 11,000$, and reciclajes.com at the value of 9,000 EUR. Showing on […]

Read More »
Raport i përjavshëm i Sedo-Kush.com shitet për 500,000$!

Raport i përjavshëm i Sedo-Kush.com shitet për 500,000$!

Në raportin e fundit të shitjeve, Sedo ndërmori 82 transaksione me vlerë mbi 2,000$. Domain-i hit i javës, Kush.com, arriti vlerën 6-shifrore 500,000$, fal ndërmjetësimit të komisionerit specialist në Sedo, Dave Evanson. Ky transaksion hyn në listën e 10 shitjeve më të mira .com, me katër-gërma, të pesë viteve të fundit dhe renditet i 12-i […]

Read More »
Sedo’s Weekly Report- KUSH.com sold out for 500,000$!

Sedo’s Weekly Report- KUSH.com sold out for 500,000$!

In its latest weekly sales report, Sedo’s marketplace conducted 82 transactions above 2,000$. The top selling domain name, Kush.com, is brokered for 6-figures at 500,000$ by Sedo’s senior broker Dave Evanson. This sale is among the top ten four-letter .com sales of the past five years and in 12th position for 2018 all listed domain [...]Read More »
Raporti i shitjeve të Sedo- 5 Nëntor deri më 11 Nëntor

Raporti i shitjeve të Sedo- 5 Nëntor deri më 11 Nëntor

Ky raport shitjesh mbulon periudhën 5 Nëntor deri më 11 Nëntor 2018. Në krye të listës së Sedo.com pozicionohet PickPack.com. Transaksioni kap shifrën 59,000$. Në vendin e dytë të listës, për këtë javë, është Payen.com blerë për 28,215$. Pasohet nga esenses.com me 27,999$ dhe hightea.com në vlerën e 24,500$. Disa 3L.com-e u shitën përkatësisht 20,500$ […]

Read More »
Sedo Weekly Sales Report- November 5 to November 11

Sedo Weekly Sales Report- November 5 to November 11

In Sedo.com report of sales, covering the week of November 5 to November 11, PickPack.com was in first position selling at the value 59,000$. This week, the second place of Sedo’s chart goes to Payen.com for 28,215$, followed by esenses.com at 27,999$ and hightea.com at the value of 24,500$. A few 3L.com’s sold with Yal.com […]

Read More »
Informacion mbi DNS

Informacion mbi DNS

Në rrjet operojnë miliona website në përpjekje të vazhdueshme për të tërhequr vëmëndjen e përdoruesve. Emri i website-it, pra dhe emri i domain-it, është ‘armë’ kryesore që shfrytëzohet nga pronarët e website-ve. Gjithçka filloi në Universitetin e Wisconsin, në vitin 1984. Në mënyrë që numri i lartë dhe gjithnjë në rritje, i përdoruesve të network-ut […]

Read More »
Quick introduction on Domain Name System

Quick introduction on Domain Name System

Millions of websites are available online, competing to attract users’ attention. One of the crucial ‘weapons’ website owners use is the name of their websites, thus the domain name. It all started in 1984 at the University of Wisconsin. To facilitate interaction of a fast-growing number of users networking, researchers developed the first name server. […]

Read More »
Raporti i Shitjeve të Sedo- 29 Tetor deri më 04 Nëntor

Raporti i Shitjeve të Sedo- 29 Tetor deri më 04 Nëntor

Java që kaloi (29/10/2018 – 04/11/2018) u karakterizua nga dy shitje 6-shifrore, ndonëse më të dobëta në vlerë sesa ato të periudhës 8-14 të Tetorit 2018. Vlera maksimale u arrit nga user.com i cili me 150,000 USD kryeson tabelën e shitjeve javore të Sedo. Në vazhdim, në kampin e .COM-ëve, renditen vcasino.com me 46,000 USD […]

Read More »
Sedo Sales Report – October 29 to November 4

Sedo Sales Report – October 29 to November 4

Domain sales during October 29 – November 04 2018 at SEDO.COM was lead by user.com with a value of $150,000 followed by wg.de with 102,501 EUR transaction.The latest sales report released by Sedo.com covers the period from 29/10/2018 – 04/11/2018. This week was marked by a couple of 6-figure sales, though still not as high […]

Read More »