Çmimet ndahen në mes! Rregjistroni domain .AL për vetëm 6 EURO

Çmimet ndahen në mes! Rregjistroni domain .AL për vetëm 6 EURO

Përfito nga oferta e fillim vitit 2019! Rregjistro domain .al me iRegister dhe përfito 50% ulje!

Mezi prisni ta filloni ndryshe 2019-ën? Gati të rregjistroni domain .AL dhe të hapni faqen web të biznesit tuaj?

Festat e fund vitit mbaruan, por shijen e tyre mund ta ndieni akoma në iRegister. Në këtë fillim viti ne ju sjellim ulje fantastike prej 50% për të gjithë domain-et .AL.

Nxitoni të përfitoni nga dhurata jonë dhe niseni vitin me një aset të ri në portofolin tuaj të biznesit. Kliko tani dhe regjistro domain-in tënd. Përdor kodin REGAL2019 në përfundim të blerjes për të përfituar zbritjen.

Nuk jeni të sigurtë se cili do të ishte emri i duhur për të rregjistruar domain-in tënd? Ne ju ndihmojmë. Lexo postimin tonë se si të zgjedhësh emrin e domainit. Nëse SEO është prioritet, ne kemi disa këshila për të optimizuar emrin e domain-it.

 

Detajet e Ofertës

Cilat produkte përfshihen: Rregjistrimi i domaineve në zonën .al dhe nën-zonat e saj .com.al, .edu.al, .org.al

Oferta është e vlefshme deri në datën: 08-02-2019.

Kush mund ta përfitojë: Oferta është e vlefshme për të gjithë klientët.

Kodi që duhet përdorur në pëfundim të pagesës: REGAL2019

Gëzuar 2019 !

Për çdo paqartësi ose informacion tjetër mos hezitoni të na kontaktoni nëpërmjet emailit  ose pranë zyrave tona.