Si mund të blej një emër domain në iRegister?

Blerja e një domain është i thjeshtë. Pasi të keni shpenzuar kohën e mjatueshme për të gjetur domain perfekt shkruani tek forma e kërkimit të domain emrin që keni zgjedhur. Nëse domain-i i zgjedhur është i lirështojeni në shportën tuaj dhe vazhdoni procesin e pagesës.

Për pagesat online bëni kujdes të zgjidhi monedhën USD ose Euro pasi pagesat në Lekë nuk mund të realizohen online.