Si mund të regjistroj domain perfekt?

Një emër i mirë domain është koncize, i thjeshtë për t’u shkruar dhe që mbahet mend lehtë. Gjithashtu reflekton në markën ose qëllimin e website-it tuaj. Mos përdorni vija ndarëse, numra ose fjalë të panevojshme në mënyrë që ta bëni të thjeshtë për vizitorët që t’ju kujtojnë dhe ta gjejnë website tuaj. Emri perfekt për domain-in tuaj është ai emër që vizitorët tuaj potencialë mund ta shkruajnë saktë që në herën e parë.

Lexoni blogun tonë për të mësuar më shumë se si të zgjidhni emrin e duhur për domain-in tuaj. Për të rregjistruar domain-in klikoni këtu.