Email Ndërmarrje me Google Collaborative Suite

Shërbim e-mail në nivel ndërmarrje

PERSONAL GBL

 • G SUITE nga Google Cloud
 • Përfshin 1 Llogari Email
 • Mund të rritet deri në 5 Llogari Email
ArkaHost

STARTER GBL

$36 /mo Order Now
 • G SUITE nga Google Cloud
 • Përfshin 6 Llogari Email
 • Mund të rritet deri në 25 Llogari Email

BUSINESS GBL

$156 /mo Order Now
 • G SUITE nga Google Cloud
 • Përfshin 26 Llogari Email
 • Mund të rritet deri në 49 Llogari Email

ENTERPRISE GBL

$300 /mo Order Now
 • G SUITE nga Google Cloud
 • Përfshin 50 Llogari Email
 • Mund të rritet deri në 200,000 Llogari Email

Përse duhet të zgjidhni G Suite

ikona google drive iRegister

Shijoni editimin në kohë reale së bashku me karakteristikat më të fundit të ofruara nga Google Apps for Business.

Google Drive

Ruani dhe klasifikoni file lehtësisht në cloud

ikona Google Docs iRegister

Shijoni editimin në kohë reale së bashku me karakteristikat më të fundit të ofruara nga Google Apps for Business.

Google Docs

Ruani, editoni dhe shpërndani dokumentat shumë thjesht

ikona Google Calendar iRegister

G Suite ju lejon të planifikoni takimet, bashkëpunoni me anë të video calls dhe t’i sinkronizoni në çdo pajisje tuajën.

Google Calendar

Planifikoni konferencat dhe menaxhoni kohën tuaj me lehtësi

ikona Google Hangouts iRegister

Në zyrë apo në shtëpi, ju mund të inkurajoni ekipin tuaj të qëndrojë i bashkuar nëpërmjet takimeve me audio dhe video duke përdorur Hangouts në G Suite.

Google Hangouts

Organizoni audio dhe video calls për bashkëpunime në distancë

ikona Google Sheets iRegister

Krijoni, editoni dhe analizoni spreadsheets online me kolegët tuaj duke përdorur një editor të thjeshtë. Tashmë procesimi, raportimi dhe shpërndarja e të dhënave janë më të lehta.

Google Sheets

Krijoni, editoni dhe analizoni spreadsheets online

ikona Gmail iRegister

Përjetoni integritetin, sigurinë dhe shpejtësinë e Gmail profesional për domain tuaj me anë të Google Business Email.

Gmail

Email juaj profesional tashmë në Google

ikona Google Cloud iRegister

Memorja e një llogarie falas nga Google është e limituar deri në 15GB e cila ndahet midis email dhe file që ruhen te Drive. Duke përdorur G Suite ky limit rritet deri në 30GB.

30 GB Cloud Storage

Memorje e mjaftueshme për të gjitha nevojat tuaja

ikona Outlook iRegister

Nëse kompania juaj përdor Outlook si mjet komunikimi me klientët, mund të përdorni G Suite Sync for Microsoft Outlook për të vazhduar punën tuaj në qetësi.

Outlook Email Client

Zgjidhni ndërfaqen tuaj të preferuar me anë të G Suite Sync

Pyetjet më të shpeshta

Përse duhet të blej paketat G Suite nga iRegister, kur mund ta blej nga Google?

iRegister ofron paketa G Suite me një çmim të krahasueshëm. Përveç kësaj, avantazhi tjetër që ofron iRegister ka të bëjë me lehtësimin e menaxhimit një panel të vetëm të gjithçkaje që ju mundëson prezencën tuaj online si domain dhe hostimi i faqjes web.

Cilat janë përfitimet e të zotërimit të adresave email të personalizuara (p.sh. @emri-i-kompanisë.al)?

Një adresë email e personalizuar, psh. info@emri-i-kompanisë.al, ju ndihmon të dukeni më të pranueshëm nga klientët dhe të promovoni website dhe kompaninë tuaj. Klientët kanë probabilitet 9 herë më  të lartë të zgjedhin një kompani me një adresë email të njohur. Kurdoherë që ju dërgoni një email nga një adresë email të personalizuar, ju po vendosni emrin tuaj të domain përpara klientëve duke i nxitur të vizitojnë faqen tuaj.

Si mund ta transferoj llogarinë time pa pagesë @gmail.com tek @mycompanyname.al?

Në momentin që ju blini paketën tuaj të G Suite, ju do të merrni akses për transferimin e email. Do t’ju ofrohen mjete për migrim nga Microsoft Exchange, serverat e IMAP, llogaritë e tjera të Google.

E ofroni politikën e kthimit mbrapsht të parave për G Suite (Google apps for business)?

Jo. Fatkeqësisht, ne nuk e ofrojmë politikën e kthimit mbrapsht të parave për G Suite pasi as neve nuk na ofrohet nga Google.

A mund të përdoret G Suite me aplikacionin aktual që përdor për të parë email?

Po, mund të përdoret. Në varësi të aplikacionit që përdorni, ju mund të përdorni protokollin IMAP ose POP. Ju mund të përdorni G Suite Sync nëse ju do të zëvendësoni shërbimin e Microsoft Exchange ose ndonjë shërbimi tjetër të Outlook.

Përse duhet të paguaj për G Suite kur Google ofron një paketë të ngjashme pa pagesë?

Paketat me pagesë të G Suite ju ofrojnë mundësinë të përdorni Google Apps for Business për biznesin tuaj të lidhur me emrin e domain dhe konsiston në shërbimet premium të cilat nuk janë pjesë e llogarisë pa pagesë. Ju gjithashtu keni mundësinë të krijoni grupime të adresave të email  (mail group) pa limit, 99.9% gjithmonë aktiv, zero reklama, 24/7 suport.

Do të përfitoj ndihmë pas blerjes së paketës G-Suite?

Po, ofrojmë suport për llogarinë tuaj të G Suite / Google Apps. Ne do të menaxhojmë në mënyrë direkte të gjitha problemet/çështjet që mund të keni me DNS dhe krijimin e llogarisë.

A mund të transferoj llogarinë time aktive të G Suite tek iRegister?

Po, ju mund ta transferoni llogarinë tuaj aktive të G Suite tek iRegister. Për të proceduar me këtë çështje, ju nevojitet një çelës nga llogaria e administratorit të accountit tuaj. Për t’ju udhëzuar dhe ndihmuar gjatë procesit të transferimit mund të kontaktoni  ekipin tonë të supportit.

0/5 (0 Reviews)