Website Hosting Tirane Albania iRegister - Your Profesional Hosting Website Hosting Tirane Albania iRegister - Your Profesional Hosting Performancë e lartë Ne besojmë në
ofrimin e teknologjive
më të mira
te klientët tanë.
Website Hosting Tirane Albania iRegister - Your Profesional Hosting Website Hosting Tirane Albania iRegister - Your Profesional Hosting Faqja juaj duhet
të qëndrojë online.
Nuk mjafton
vetëm shpejtësia ,
mbështetuni te ne.
Siguri Website Hosting Tirane Albania iRegister - Your Profesional Hosting Website Hosting Tirane Albania iRegister - Your Profesional Hosting Një ekip i tërë ,
është gati për t'ju
përgjigjur pyetjeve
dhe zgjidhur problemet.
Suport i klientit
Performancë e lartë Ne besojmë në
ofrimin e teknologjive
më të mira
te klientët tanë.
Faqja juaj duhet
të qëndrojë online.
Nuk mjafton
vetëm shpejtësia ,
mbështetuni te ne.
Siguri Një ekip i tërë ,
është gati për t'ju
përgjigjur pyetjeve
dhe zgjidhur problemet.
Suport i klientit

Çfarë bëjmë ne

Hostim profesional i faqes

Ne besojmë në të drejtat tuaja për të vendosur idetë tuaja online. Kjo është arsyeja pse ne ofrojmë pajisje të fuqishme dhe siguri të lartë në mbarëvajtjen e faqeve.

Hostimi i faqes më i lehtë tashmë !

Edhe kur ju jeni në hapat e para të krijimit të faqes tuaj , ose kur keni disa projekte që po merreni , planet e hostimit Linux janë perfekt për t’ju përshtatur të gjithave.

Paketat tona standarde

EKONOMIK

$4.99 /muaj Porosit tani
 • 10 GB Hapësirë Disku
 • 10 GB Trafik Mujor
 • 5 Databaza MySql
 • 4 Addon Domains
 • 10 Llogari Email
 • FALAS Tarifë Krijimi
 • POP3
 • IMAP
 • SMTP
ArkaHost

PROFESIONAL

$6.99 /muaj Porosit tani
 • 50 GB Hapësirë Disku
 • 10 GB Trafik Mujor
 • 50 Databaza MySql
 • 15 Addon Domains
 • 20 Llogari Email
 • FALAS Tarifë Krijimi
 • POP3
 • IMAP
 • SMTP

BIZNES

$10.99 /muaj Porosit tani
 • 150 GB Hapësirë Disku
 • 10 GB Trafik Mujor
 • 100 Databaza MySql
 • 25 Addon Domains
 • 30 Llogari Email
 • FALAS Tarifë Krijimi
 • POP3
 • IMAP
 • SMTP

Specifikime teknike të paketave

Core Software

 • Linux OS
 • Apache Web Server
 • Multiple PHP versions

Databaza

 • Mysql
 • PhpMyadmin

Additional

 • Zend Engine
 • ionCube Loader

Siguri

 • Anti-virus
 • Password Protected FoldersFrequently asked questions

Çfarë është shared hosting?

Një makinë e vetme (server) mund t’I shërbejë një numri të caktuar klientësh. Një server i vetëm mund të mbajë një numër të ndryshëm llogarish hostimi, secili me nje sasi kujtese të alokuar dhe bandwidth-i.

A mund të blej web hosting pa patur një emër domain-i?

Përsa kohë që ato punojnë së bashku, emri i domain-it dhe shërbimi i web hosting janë 2 gjëra ta ndryshme dhe secili funksionon në mënyra të ndryshme. Emri i  domain-it mund të blihet edhe pa web hosting. Këto domain-e janë  konsideruara “të parkuara” deri në një moment që të lidhen me një web host aktiv.

Mundet që të përfitoj email nga paketa e hostimit?

Të gjitha llogaritë tona të hostimit përfshijnë adresa email-esh si standard. Ne ofrojmë gjithashtu një server SMTP kur ju doni ta përdorni. Në mënyrë që të krijohen adresa të reja email-esh duhet të logoheni në cpanel dhe të klikoni butonin e duhur.

Sa kohë zgjat krijimi i llogarisë së re?

Të gjitha llogaritë e hostimit janë të krijuara menjëherë.

Si mund ta menaxhoj llogarinë time të hostimit?

Të gjitha llogaritë tona të hostimit përmbajnë një cpanel, i cili të lejon të menaxhosh llogarinë lehtësisht. Ne gjithashtu ofrojmë suport me anë të email-it, telefonit dhe sistemit të ticket-imit.

Ku është vendodhja e serverave ?

Të gjithë serverat tanë janë të gjendur në Shqipëri.

Duhet që të kem një emër të ri domain-i në mënyrë që të ndërroj web host-in?

Absolutisht që jo. Nëse ju zotëroni domain-in tuaj, ashtu si shumica e kompanive , ju mund ta ndërroni dhe ne jemi të gatshëm t’ju ndihmojmë.

Nuk do të jetë më funksional faqja ose do të humbas email-in nëqoftëse zgjedh ta lëviz biznesin tim te iRegister?

Me ndihmën tonë dhe duke përdorur pajisjet e duhura, ju do të mund të testoni faqen tuaj të re para se të jetë online për t’u siguruar që funksionon siç duhet.

Mund të hostoj më shumë se një faqe ose domain në ofertën e zgjedhur për hostim tek iRegister?

Absolutisht. Të gjitha ofertat tona të shared hosting përfshijnë domain-e pa limit. Ju mund të hostoni divizione të ndryshme të kompanisë suaj, faqe personale, projekte zhvillimi çfarëdo që ju dëshironi.

Keni garanci paraprake për shared hosting?

Sigurisht që po. Ne përfshijmë një garanci  100% të web hosting për të gjitha ofertat tona të shared hosting.

Përfshini mbrojtje nga spam dhe virus-et?

Ne ofrojmë Config Server Mail server për të pastruar email-in tuaj çdo ditë, heqim spam/viruse, dhe ju dërgojmë një kontroll të përditshëm për t’u konfirmuar dhe nga ju.

Në rast se fshij aksidentalisht një file apo folder në faqe do të jetë e humbur përgjithmonë?

Jo. Nëse ju keni aktivizuar Back up-in Automatik, ne ju ofrojmë back up të plotë në faqet e hostuar te serverat tanë dhe mund të heqim ndonjë file/folder nëse dëshironi.

Si mund të bëhet kalimi nga Hostim në VPS apo te Servera te Dedikuar?

Blini një nga paketat e VPS apo Servera të Dedikuar.Kërkoni nga ekipi teknik për të zhvendosur emrin e domain-it nga paketa Shared Hosting tek e reja.