Our Current Offers

ALB106

Me rastin e 106 vjetorit të pavarësisë iRegister ofron rregjistrimin e 106 domaineve .AL dhe .COM.AL me 60% ulje.

Përdor kodin: ALB106 për të përfituar uljen.

Oferta zgjat: 28/Nëntor/2018 – 02/Dhjetor/2018

 

ALBORG106

Me rastine 106 vjetorit të pavarësisë iRegister ofron për organizatat dhe shoqatat (jo kompanitë) rregjistrimin e 106 domaineve .ORG.AL pa pagesë.

Përdorni kodin: ALBORG106 për të përfituar domainin.

Kjo ofertë është e vlefshme: 28/Nëntor/2018 – 02/Dhjetor/2018

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial