Hosting Company .AL Domain Registrar
HOSTIM BIZNESI
PROFESIONAL I BESUESHËM
Gjeni çmimet më të mira për web hosting dhe domain-e
FAQE E NGARKUAR ME TRAFIK
Rrit shpejtësinë
me anë të VPS
Filloni kompaninë tuaj
të hostimit
HOSTIM BIZNESI
PROFESIONAL I BESUESHËM
Gjeni çmimet më të mira për web hosting dhe domain-e
FAQE E NGARKUAR ME TRAFIK
Rrit shpejtësinë
me anë të VPS
Filloni kompaninë tuaj
të hostimit

Bëhu pjesë e komunitetit online në moment. Ajo cfarë të duhet është vetëm një ide brilante.

Domain

Gjithçka fillon me një emër të mirë domaini. Zgjedhja e saktë e emrit të domaint është thelbësore për prezencën tuaj online.

Hostim

Ne ofrojmë paketa hostimi me performancë të lartë, të sigurta dhe të besueshëme sipas nevojave dhe buxhetit tuaj.

Faqe Webi

Me një eksperiencë 10-vjeçare në ndërtimin e faqeve dhe aplikacioneve web, skuadra jonë e zhvillimit ju vjen në ndihmojë për ndërtimin e faqes tuaj.

Pse duhet të regjistroheni tek iRegister?

Thjeshtësi

Shpejtësi

Siguri

Mbështetje

Ne kemi zgjidhjen e duhur për kërkesat tuaja

Shared Host

Një zgjidhje ekonomike për të siguruar prezencën tuaj në rrjet. Ju mund të hostoni të gjitha llojet e aplikacioneve dhe të keni llogari e-mail-esh së bashku me domain-in tuaj.

Duke filluar nga

4.99$/muaj

Më shumë

VPS


Një zgjidhje ideale për secilin që dëshiron të ketë një mjedis të pavarur për të hostuar aplikacionet e tyre.

Starting At

$30/muaj

Më shumë

Servera të dedikuar

Një zgjedhje e shkëlqyer në rastin kur ju provoni nivele të larta të trafikut dhe/ose kërkoni një përformancë të kohës së ngarkimit në nivel optimal.
Starting At

$199/mo

See More

Mënyrat e pagesës që mund të përdorni tek iRegister

paypal

logo-visa

american-express

master card

paypal credit

discover

Postimet më të fundit