Our Current Offers

ALB106

Me rastin e 106 vjetorit të pavarësisë iRegister ofron rregjistrimin e 106 domaineve .AL dhe .COM.AL me 60% ulje.

Përdor kodin: ALB106 për të përfituar uljen.

Oferta zgjat: 28/Nëntor/2018 – 02/Dhjetor/2018

 

ALBORG106

Me rastine 106 vjetorit të pavarësisë iRegister ofron për organizatat dhe shoqatat (jo kompanitë) rregjistrimin e 106 domaineve .ORG.AL pa pagesë.

Përdorni kodin: ALBORG106 për të përfituar domainin.

Kjo ofertë është e vlefshme: 28/Nëntor/2018 – 02/Dhjetor/2018

Categories
Hosting
Economic
 
$62.00
Annually
 
Individual Domain
10 GB Disk Space
1 – 10 e-mail Accounts
100 Gb Traffic/Monthly


Business
 
$131.88
Annually
 
Individual Domain
150 Gb Disk Space
∞ e-mail Accounts
10 Gb Traffic/Month
Hosting $10.99/Mo

Profesional
 
$83.88
Annually
 
Individual Domain
50 GB Disk Space
Up to 50 e-mail Accounts
50 MySQL Databases
Hosting $6.99/Mo
VPS Hosting
VPS Basic
Starting From
$30.00
Monthly
 
Basic VPS, 2vCore, Single 2GB-RAM, 20GB-HDD. 2IPv4, IPv6
VPS Silver
Starting From
$45.00
Monthly
 
Silver VPS ,4vCore, 4GB Ram - 40GB HDD, 2IPv4,IPv6
VPS Gold
Starting From
$60.00
Monthly
 

6 vCore
6GB Ram
60GB HDD
2IPv4
IPv6

VPS Pro
Starting From
$80.00
Monthly
 
Pro VPS, 8 vCore, 8GB Ram - 80 GB HDD, 2IPv4,IPv6
Dedicated Servers
Entry Level
Starting From
$199.00
Monthly
 

Processor 1x Intel® Xeon E3-1200 Series
Memory 8 GB DDR
Hard Disk 2x500 or 1xTB
Traffic Unmetered @1Gbps (fair share)
IPv4 /29 (5 usable IPv4)
IPv6 /64
Setup Free

Standard Server
Starting From
$229.00
Monthly
 

Processor 2x Intel® Xeon E5-2400 Series
Memory 16 GB DDR
Hard Disk 2x500 or 1xTB
Traffic Unmetered @1Gbps (fair share)
IPv4 /29 (5 usable IPv4)
IPv6 /64
Setup Free

Professional Server
Starting From
$269.00
Monthly
 

Processor 2x Intel® Xeon E5-2600 Series
Memory 32 GB DDR
Hard Disk 2x500 or 1xTB
Traffic Unmetered @1Gbps (fair share)
IPv4 /29 (5 usable IPv4)
IPv6 /64
Setup Free

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial