Informacion mbi DNS

Informacion mbi DNS

Në rrjet operojnë miliona website në përpjekje të vazhdueshme për të tërhequr vëmëndjen e përdoruesve. Emri i website-it, pra dhe emri i domain-it, është ‘armë’ kryesore që shfrytëzohet nga pronarët e website-ve. Gjithçka filloi në Universitetin e Wisconsin, në vitin 1984. Në mënyrë që numri i lartë dhe gjithnjë në rritje, i përdoruesve të network-ut […]

Read More »
Raporti i Shitjeve të Sedo- 29 Tetor deri më 04 Nëntor

Raporti i Shitjeve të Sedo- 29 Tetor deri më 04 Nëntor

Java që kaloi (29/10/2018 – 04/11/2018) u karakterizua nga dy shitje 6-shifrore, ndonëse më të dobëta në vlerë sesa ato të periudhës 8-14 të Tetorit 2018. Vlera maksimale u arrit nga user.com i cili me 150,000 USD kryeson tabelën e shitjeve javore të Sedo. Në vazhdim, në kampin e .COM-ëve, renditen vcasino.com me 46,000 USD […]

Read More »
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial